Propunere indecentă pentru o femeie care a luat maşină de ocazie: „Nu sunt Dincă. Doar te pup” - AUDIO

O femeie a luat o maşină de ocazie în Filiaşi, judeţul Dolj, iar şoferul i-a făcut propuneri indecente, precizând că nu e Dincă. Femeia l-a înregistrat, dar nu a depus plângere. Poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări.

5623 afișări
Imaginea articolului Propunere indecentă pentru o femeie care a luat maşină de ocazie: „Nu sunt Dincă. Doar te pup” - AUDIO

AUDIO | Propunere indecentă pentru o femeie care a luat maşină de ocazie: Nu sunt Dincă. Doar te pup

Femeia susţine că, în urmă cu o lună, a urcat la ocazie într-o maşină, în Filiaşi, iar şoferul i-a făcut propuneri indecente, cerându-i să-l lase să „o pupe jos de două ori”.

Femeia a înregistrat conversaţia şi difuzat-o pe o pagină Facebook, convinsă că vocea bărbatului va fi recunoscută.

„Totuşi, ai putea să mă laşi! Că nu-ţi fac altceva...Doar te pup jos de două ori şi revenim. (...) Toate rămâneau între noi. Deci, nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat e mascat!“, spune bărbatul în înregistrarea audio.

Acesta continuă să o convingă pe femeie să-i accepte propunerea şi o asigură că nu e Dincă: „Nu se întâmplă nimic! Nu-ţi fie frică, nu-ţi fie teamă că nu sunt din ăla…Nu sunt Dincă! Ai văzut la televizor?“, se mai aude pe înregistrare.

Femeia nu a depus nicio plângere la poliţie.

„Momentan nu putem divulga identitatea persoanelor aflate în maşină, până nu vom primi acordul celei pe care o considerăm victimă. Al doilea Dincă?", se arată în postare.

Cei care comentează postarea sunt de părere că femeia trebuia să meargă urgent la Poliţie: „Aşa ceva este inadmisibil, tolerăm toţi nenorociţii, sunt copile care merg la ocazie”. Alţii scriu că identitatea bărbatului trebuia dată publicităţii, pentru că foarte multe eleve merg la şcoală la Craiova cu maşini de ocazie şi trebuie să ştie de cine să se ferească.

Poliţia Dolj s-au autosesizat şi a început o anchetă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici