Aurel Pârvu, naşul lui Adrian Minune, arestat preventiv pentru fraude imobiliare

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Aurel Pârvu, fost consilier local al comunei Ştefăneştii de Jos şi naşul lui Adi Minune, acuzat de la înşelăciune şi spălare de bani într-un dosar privind fraude imobiliare.

432 afișări
Imaginea articolului Aurel Pârvu, naşul lui Adrian Minune, arestat preventiv pentru fraude imobiliare

Aurel Pârvu, naşul lui Adrian Minune, arestat preventiv pentru fraude imobiliare (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Aurel Pârvu, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Aurel Pârvu, fost consilier local din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, este acuzat de complicitate la înşelăciune şi spălare de bani într-un dosar de fraude imobiliare, în cadrul căruia au fost făcute, miercuri seară, mai multe percheziţii la sediul Primăriei din localitate şi la locuinţa acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici