AUTOCARUL răsturnat între Râşnov şi Pârâul Rece: Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, cauza accidentului

Poliţiştii din Braşov au stabilit că autocarul în care se aflau 36 de persoane s-a răsturnat, vineri, între Râşnov şi Pârâul Rece, judeţul Braşov, din cauza vitezei cu care circula şoferul. În acest caz a fost dechis şi un dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2886 afișări
Imaginea articolului AUTOCARUL răsturnat între Râşnov şi Pârâul Rece: Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, cauza accidentului

AUTOCARUL răsturnat între Râşnov şi Pârâul Rece: Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, cauza accidentului

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriel Dinu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că oamenii legii au stabilit, în urma primelor cercetări la faţa locului, că viteza neadaptată a fost cauza accidentului produs pe serpentinele dintre Pârâul Rece şi Râşnov, unde un autocar în care se aflau 36 de persoane s-a răsturnat.

”Cauza accidentului este viteza neadaptată la condiţiile de drum. S-a deschis şi un dosar penal”, a declarat Dinu.

Potrivit unor surse medicale, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, din cele 28 de persoane rănite aduse vineri numai 17 au rămas internate.

Nouă dintre victime nu au avut nevoie de spitalizare, iar două au refuzat-o.

Din cele 17 persoane internate, nouă sunt la ortopedie, şapte la neurochirugie iar una la chirugie plastică.

La Spitalul Militar din Braşov doar o persoană a rămas internată, sâmbătă, din cele nouă aduse iniţial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici