Autopsier din Argeş, reţinut după ce a cerut 500 de lei pentru igienizarea unui cadavru

Un autopsier al Serviciului de Medicină Legală Argeş a fost reţinut după ce ar fi cerut mită 500 de lei pentru igienizarea unui cadavru, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul anchetei.

299 afișări
Imaginea articolului Autopsier din Argeş, reţinut după ce a cerut 500 de lei pentru igienizarea unui cadavru

Autopsier din Argeş, reţinut după ce a cerut 500 de lei pentru igienizarea unui cadavru

Potrivit suselor citate, persoana vizată este Marian Păun.

Angajatul Serviciului de Medicină Legală Argeş a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, fiind suspect de luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, arată DGA.

Conform sursei citate, autopsierul a cerut, în decembrie anul trecut, şi a primit de la F.R.M. suma de 500 lei pentru ”efectuarea unor servicii” în cadrul Serviciului de Medicină Legală Argeş.

Pentru a disimula suma primită ca mită, acesta a emis o factură pe Întreprindere Individuală P.M., reprezentând servicii la domiciliu, bărbatul determinând persoana care i-a dat banii să menţioneze în acte aspecte nereale.

Autopsierul a fost audiat după trei percheziţii care au avut loc la domiciliul său şi la sediul Serviciului de Medicină Legală Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici