Autoritatea Navală Română, după explozie: Navigaţia pe braţul Sulina nu este afectată

Navigaţia pe braţul Sulina nu este afectată de explozia care a avut loc miercuri la bordul navei sub pavilion Togo, potrivit conducerii Autorităţii Navale Române. Nava a intrat în rada Portului Sulina în 12 septembrie şi aştepta intrarea pe Canalul Bîstroe.

213 afișări
Imaginea articolului Autoritatea Navală Română, după explozie: Navigaţia pe braţul Sulina nu este afectată

Autoritatea Navală Română, după explozie: Navigaţia pe braţul Sulina nu este afectată

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de conducerea Autorităţii Navale Române, nava sub pavilion Togo transporta ciment. Aceasta a raportat la ora 6.50 o explozie la compartimentul maşină şi a solicitat abandonul navei în timp ce se afla la aproximativ 7 mile marine est de Sulina.

„Autoritatea Navală Română, prin intermediul MRCC a solicitat de urgenţă asistenţa navei ARSVOM SAR Ares şi a unei nave aparţinând Politiei de Frontieră pentru salvarea celor 12 membri de echipajului. Salvatorii au ajuns imediat la locul incidentului, iar echipajul a fost preluat în siguranţă şi transportat în Portul Sulina. Nava cargo SEAMA, ce are o lungime de 90m şi 14m lăţime este ancorată în acest moment şi se încearcă salvarea ei. Navigaţia pe braţul Sulina nu este afectată”, transmite Autoritatea Navală Română.

Nava sub pavilion Togo a ajuns în rada Portului Sulina în data de 12 septembrie şi aştepta intrarea pe canalul Bîstroe.

Autoritatea Navală Română face cercetări pentru a stabili cauzele producerii acestui eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici