Autorităţile din Paris au interzis trotinetele electrice închiriate

Autorităţile din Paris au interzis trotinetele electrice închiriate ca urmare a numărului tot mai mare de persoane rănite în urma unor accidente, potrivit BBC.

647 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Paris au interzis trotinetele electrice închiriate

Autorităţile din Paris au interzis trotinetele electrice închiriate

Interzicerea închirierii trotinetelor electrice a intrat în vigoare la Paris. Decizia a fost luată în urma unei consultări publice care a avut loc în primăvară.

Parisul devine astfel prima capitală europeană care a scos în afara legii vehiculele electrice închiriate, la cinci ani după ce a devenit unul dintre primele oraşe care le-a adoptat.

Măsura a stârnit numeroase controverse, persoanele care utilizează acest mijloc de transport spunând că este o metodă ecologică şi facilă de deplasare.

În replică, principalul argument al celor care au cerut interzicerea trotinetelor electrice este numărul tot mai mare de accidente care au dus la rănirea sau chiar la decesul oamenilor implicaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici