Autorităţile din Thailanda vor elibera vize la frontieră pentru cetăţenii români, din 21 noiembrie

Ministerul de Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Thailanda că, începând cu data de 21 noiembrie, autorităţile acestui stat vor elibera viză de intrare şi la frontieră pentru o perioadă de şedere de până la 15 zile.

71 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Thailanda vor elibera vize la frontieră pentru cetăţenii români, din 21 noiembrie

Autorităţile din Thailanda vor elibera vize la frontieră pentru cetăţenii români, din 21 noiembrie (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de MAE, măsura a fost publicată în Royal Gazette (Monitorul Oficial al Regatului Thailandei) în data de 21 octombrie 2010 şi va intra în vigoare în termen de 30 de zile de la data publicării.

Cetăţenii români care doresc să rămână pe teritoriul Thailandei pentru o perioadă mai mare de 15 zile sunt obligaţi să obţină, în prealabil, o viză de intrare de la Ambasada Regatului Thailandei la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici