Autorul furturilor în lanţ din Târgovişte a fost prins. Hoţul a spus că-i place la puşcărie

Autorul furturilor în serie din Târgovişte a fost prins. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, care a spus că-i place la puşcărie.

1747 afișări
Imaginea articolului Autorul furturilor în lanţ din Târgovişte a fost prins. Hoţul a spus că-i place la puşcărie

Autorul furturilor în lanţ din Târgovişte a fost prins. Hoţul a spus că-i place la puşcărie

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat că poliţiştii din Târgovişte l-au prins pe tânărul de 26 de ani, din Perşinari, bănuit că a spart agenţii de turism şi firme şi a furat bunuri de peste 5.000 de lei.

Tânărul a fost adus la sediul Poliţiei Târgovişte pentru audieri, iar apoi dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa.

Suspectul nu este la prima astfel de faptă: „Pe numele lui există un mandat de arestare preventivă emis în cadrul unui dosar penal ce vizează comiterea altor furturi”, arată IJP Dâmboviţa.

Valul de spargeri a fost înregistrat în noaptea de duminică spre luni, tânărul reuşind să fure bani, un laptop şi un telefon mobil, prejudiciul fiind de peste 5.000 de lei.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul a declarat că îi place la puşcărie.

Taguri:
hoţ,
prindere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici