Autorul incendiului de pădure de la Ciucsângeorgiu, prins de poliţişti

Poliţiştii harghiteni l-au identificat pe autorul incendiului de pădure de lângă Ciucsângeorgiu, de duminică după-amiază, zeci de pompieri şi localnici intervenind timp de trei zile, în zona greu accesibilă din vârful muntelui, pentru stingerea flăcărilor.

5 afișări
Imaginea articolului Autorul incendiului de pădure de la Ciucsângeorgiu, prins de poliţişti

Autorul incendiului de pădure de la Ciucsângeorgiu, prins de poliţişti

Subinspectorul Ana-Maria Crîşmaru, de la Inspectoratul de Poliţie Harghita, a declarat că echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc - Biroul Poliţiei Rurale a stabilit că autorul este un bărbat în vârstă de 25 de ani, din satul Fitod, comuna Leliceni. Tânărul este paznic de vite în satul Potiond, aparţinând comunei Ciucsângiorgiu.

"Din declaraţiile acestuia şi ale martorilor oculari rezultă că, în data de 29.07.2007, în jurul orelor 16:00, în timp ce se afla cu vitele în zona satului Potiond, la locul numit Valea lui Silos, N.L. a dat foc vegetaţiei uscate şi resturilor de material lemnos rămase în urma defrişărilor. Flăcările s-au extins, bărbatul a încercat să le stingă, dar văzând că nu poate, s-a speriat şi a plecat, lăsând focul nesupravegheat", a precizat Ana-Maria Crîşmaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici