Autorul TRIPLEI crime de la Stoeneşti a murit într-un spital din Argeş, după ce s-ar fi otrăvit

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru moarte suspectă după ce autorul triplei crime de la Stoeneşti a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean Argeş unde a fost transferat după ce s-ar fi otrăvit.

5846 afișări
Imaginea articolului Autorul TRIPLEI crime de la Stoeneşti a murit într-un spital din Argeş, după ce s-ar fi otrăvit

Autorul TRIPLEI crime de la Stoeneşti a murit într-un spital din Argeş, după ce s-ar fi otrăvit

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au deschis o anchetă, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, după ce Laurenţiu Durleci, condamnat pe viaţă pentru triplu asasinat, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă , la Spitalul Judeţean Argeş.

“Este un dosar deschis. Facem cercetări. Vorbim despre o moarte suspectă. El a fost internat la Spitalul Judeţean Argeş. Cercetările se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a declarat Zamfir.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Laurenţiu Durleci ar fi fost transferat de la Penitenciar la Spitalul Judeţean Argeş pe 27 decembrie, cu suspiciune de ingerare de lichide necunoscute.

Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele necropsiei.

În aprilie 2016, trei persoane au fost reţinute, fiind acuzate că au intrat în casă peste o familie din Stoeneşti, judeţul Argeş, şi au ucis trei persoane, printre care şi o minoră. Au murit atunci adolescenta în vârstă de 17 ani, tatăl ei şi bunicul. Cele trei persoane reţinute erau fostul iubit al minorei ucise, în vârstă de 20 de ani, cu care tânăra avea un copil, fratele acestuia, în vârstă de 24 de ani, şi tatăl celor doi, în vârstă de 57 de ani.

Ulterior, doar unul dintre cei trei, Laurenţiu Durleci, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Între cele două familii de romi din comuna Stoeneşti exista de mai mulţi ani o stare conflictuală.

"Fata unei familii a avut o relaţie de concubinaj cu băiatul celeilalte familii. S-au certat de multe ori, acum nu mai sunt împreună şi de aici scandaluri permanent, unele legate şi de bani", declara atunci, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul din Stoeneşti, Ion Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici