Autostrada A2 a fost redeschisă traficului rutier

Circulaţia pe autostrada A2 a fost redeschisă, duminică după-amiază fiind ridicată şi restricţia pe sectorul Drajna - Feteşti, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

94 afișări
Imaginea articolului Autostrada A2 a fost redeschisă traficului rutier

Autostrada A2 a fost redeschisă traficului rutier (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Traficul rutier pe calea a doua a sectorul Drajna - Feteşti a fost deschis duminică, la ora 16.00, astfel că autostrada A2 este în întregime deschisă, precizează CNADNR.

Circulaţia este în continuare închisă pe DN 22, Râmnicu Sărat - Brăila şi pe DN 23B Măicăneşti - Ciorăşi, din cauza zăpezii şi a viscolului, potrivit sursei citate.

Pe sectoarele restricţionate, angajaţii CNADNR acţionează cu autoutilaje pentru asigurarea circulaţiei maşinilor de intervenţie - urgenţe, salvare, pompieri şi ISU şi pentru deblocarea acestor drumuri.

Autostrada A2 a fost închisă, vineri seară, pe tronsonul Fundulea - Feteşti, din cauza viscolului de la sol, a vizibilităţii extrem de reduse, aproape de zero, precum şi a temperaturilor de minus 15 - minus 20 de grade Celsius, fapt ce făcea imposibilă şi ineficientă acţiunea materialor antiderapante.

Sâmbătă dimineaţă, circulaţia a fost închisă între Bucureşti şi Feteşti, din cauza viscolului şi a zăpezii, ulterior fiind redeschis doar tronsonul Bucureşti-Lehliu. Duminică dimineaţă a fost ridicată restricţia de trafic pe tronsonul Lehliu - Drajna al autostrăzii A2.

Avertizarea cod galben de ger pentru Bucureşti şi 28 de judeţe este valabilă până miercuri dimineaţă. Meteorologii au anunţat că în estul, sudul şi centrul ţării temperaturile în timpul nopţii pot scădea până la minus 25 de grade Celsius.

ANM a emis, duminică, şi o avertizare cod portocaliu de ger pentru judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Braşov, Harghita şi Covasna, unde, până miercuri dimineaţă, temperaturile minime vor coborî noaptea până la minus 26 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici