Autoutilitară răsturnată în râul Olt. Maşinile transportate pe platformă au căzut în apă, în urma impactului cu un parapet

Mai multe maşini au căzut în râul Olt după ce platforma pe care se aflau a lovit un parapet de protecţie, la Brezoi, în judeţul Vâlcea. Scafandrii caută autoturismele în apă, dar şi posibile victime.

1380 afișări
Imaginea articolului Autoutilitară răsturnată în râul Olt. Maşinile transportate pe platformă au căzut în apă, în urma impactului cu un parapet

Autoutilitară răsturnată în râul Olt. Maşinile transportate pe platformă au căzut în apă, în urma impactului cu un parapet

Platforma încărcată cu autoturisme a lovit un parapet, în noaptea de miercuri spre joi, iar mai multe maşini au ajuns în apele râului Olt.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, scafandrii caută în apă şi posibile victime, după ce martori au declarat că platforma a lovit şi o maşină care circula pe drum.

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, când şoferul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani din Argeş, ar fi pierdut controlul din cauza oboselii, a distrus parapetul din beton şi s-a răsturnat în râul Olt.

Atât şoferul autoutilitarei cât şi pasagerul au fost duşi la spital.

Din cele 8 maşini transportate au mai fost găsite 6, două ajugând în râul Olt.

De asemenea, martorii au spus că autoutilitara a lovit un alt autoturism care venea din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt.

Potrivit ISU Vâlcea, maşina care era căutată inclusiv cu scafandri în râul Olt a fost găsită. Aceasta urmează să fie ancorată şi scoasă din râu cu o macara.

În Olt au căzut două dintre maşinile care erau pe platforma răsturnată în noaptea de miercuri spre joi în râu. Una dintre ele a fost scoasă de pompieri, imediat după accident.

Pentru căutări a fost mobilizat echipajul cu scafandri al ISU Braşov, dotat cu o barcă pneumatică. Adâncimea apei ajunge în unele zone chiar şi la 7 metri.

Potrivit martorilor, autoutilitara de transport vehicule ar fi fost implicată într-un accident cu un alt autoturism, dar poliţiştii spun că nu există urme care să ducă la această concluzie.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului nu există suspiciuni că ar mai fi fost un alt autoturism implicat, nu au fost descoperite urme care să ateste existenţa unui alt autoturism, însă poliţiştii cercetează toate ipotezele”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, când şoferul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani din Argeş, a pierdut controlul din cauza oboselii, a distrus parapetul din beton şi s-a răsturnat în râul Olt. Atât şoferul autoutilitarei, cât şi pasagerul au fost duşi la spital.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici