Avarie de proporţii într-un oraş din România: Zeci de mii de persoane au rămas fără apă

  • O avarie de proporţii s-a produs joi dimineaţă în oraşul Galaţi.
  • Zeci de mii de gălăţeni au rămas fără apă, iar o zonă a oraşului nu are nici curent electric
  • Totul a pornit de la o avarie la reţeaua electrică.
3426 afișări
Imaginea articolului Avarie de proporţii într-un oraş din România: Zeci de mii de persoane au rămas fără apă

Avarie de proporţii într-un oraş din România: Zeci de mii de persoane au rămas fără apă

O avarie de proporţii la reţeaua electrică a afectat o mare parte a oraşului Galaţi. Joi dimineaţă, mii de gălăţeni au rămas fără apă deoarece avaria a afectat cele două staţii de pompare a apei. Echipamentele de la una dintre staţii au fost repornite, dar la a doua nu funcţionează. Ca urmare, mii cetăţenii au de aşteptat până la revenirea serviciilor.

„O avarie pe reţeaua de alimentare cu energie electrică a SDEE a afectat funcţionarea Staţiei de Pompare Turnul de Apă şi a Staţiei de Repompare Fileşti. Între timp Staţia de Pompare Turnul de Apă a fost realimentată cu energie electrică iar pompele au fost repornite. A rămas fără energie electrică doar Staţia de Repompare Fileşti. Sunt afectate cartierele: sat Fileşti, Micro 13, 38, 39, 40 şi I.C.Frimu, Aurel Vlaicu, Micro 14 (parţial)”, au anunţat pe Facebook, reprezentanţii societăţii Apă Canal.

Problemele vor fi remediate pe parcursul acestei zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici