Avarie la reţeaua termică. Maternitatea Giuleşti este afectată

Zona Maternităţii Giuleşti este afectată, miercuri dimineaţa de o avarie apărută la reţeaua termică primară DN 600mm.

136 afișări
Imaginea articolului Avarie la reţeaua termică. Maternitatea Giuleşti este afectată

Avarie la reţeaua termică. Maternitatea Giuleşti este afectată

Potrivit termoenergetica, echipele companiei au executat lucrări de reparaţii a unei avarii, pe Calea Giuleşti, în Sectorul 6, la reţeaua termică primară DN 600mm, în zona Maternităţii Giuleşti (Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu”). A fost înlocuit un cupon de ţeavă cu diametrul de 600mm.

„Lucrările vor fi finalizate în cursul acestei zile (miercuri - n.r.) furnizarea apei calde pentru blocurile care au fost oprite din cauza reparaţiilor, urmând a fi reluată în cursul serii”, potrivit unei postări a Termoemegetica, pe Facebook.

Reţeaua de termoficare din zonă a fost dată în exploatare în anul 1977, având peste 45 de ani de utilizare.

Finalizarea lucrărilor depinde întotdeauna de situaţia de la faţa locului, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici