Averea lui Bercea Mondial: 8 palate ilegale şi 120 de dosare penale. Şef al Finanţelor Olt: M-a ameninţat cu cuţitul, spunându-mi că mă omoară

Anghel Sandu, cunoscut drept Bercea Mondial, are în prezent nu mai puţin de 30 de procese cu Primăria Slatina. Mondialu' a construit în Slatina opt palate, toate identice, dar niciunul cu autorizaţie de construcţie. Pentru patru dintre case, cu sprijinul justiţiei oltene şi al primăriei Slatina, Mondialu' a câştigat procesele cu municipalitatea. După ce şi-a stricat relaţia cu edilii însă, reprezentanţii Primăriei Slatina încearcă acum să-i demoleze patru imobile construite fără autorizaţie.

126 afișări
Imaginea articolului Averea lui Bercea Mondial: 8 palate ilegale şi 120 de dosare penale. Şef al Finanţelor Olt: M-a ameninţat cu cuţitul, spunându-mi că mă omoară

Averea lui Bercea Mondial: 8 palate ilegale şi 120 de dosare penale. Şef al Finanţelor Olt: M-a ameninţat cu cuţitul, spunându-mi că mă omoară (Imagine: Gândul)

Mihaela Otincelescu, şef Birou din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat Slatina, este cea care se luptă, din partea primăriei, să demoleze construcţiile ilegale făcute de Mondialu'. Lupta este însă una grea, iar în patru cazuri Primăria Slatina a pierdut deja procesele.

"Anghel Sandu are un singur imobil pe numele său. Celelalte au fost vândute fictiv către diverse persoane, toate din Drăgăneşti Olt. Însă Bercea este proprietarul, pentru că, atunci când m-am dus cu executorul la unul dintre imobile pentru o expertiză, m-a întâmpinat el şi nu mi-a dat voie să intru pe proprietatea lui, deşi în acte apărea o altă persoană", spune Mihaela Otincelescu.

Află mai multe despre averea lui Bercea Mondial pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici