AVERTISMENT al Loteriei Române legat de site-urile care oferă informaţii despre LOTO

Loteria Română a postat pe site-ul oficial un avertisment referitor la site-urile care furnizează informaţii despre extragerile LOTO, precum şi cele care pretind că le oferă jucătorilor posibilitatea de a juca online la jocurile organizate şi administrate de C.N. "Loteria Română" S.A.

16250 afișări
Imaginea articolului AVERTISMENT al Loteriei Române legat de site-urile care oferă informaţii despre LOTO

AVERTISMENT al Loteriei Române legat de site-urile care oferă informaţii despre LOTO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu privire la site-urile care postează diverse informaţii legate de instituţia noastră, precum şi cele care pretind că oferă jucătorilor posibilitatea de a juca on-line la jocurile organizate şi administrate de C.N. “Loteria Română” S.A. facem următoarele precizări:

Site-urile oficiale ale C.N. “Loteria Română” sunt www.loto.ro şi www.pariloto.ro. Prin urmare, C.N. “Loteria Română” S.A. nu îşi asumă niciun fel de responsabilitate cu privire la informaţiile postate pe oricare alt site care foloseşte date care au legătură cu instituţia noastră (sigle de joc, rezultate trageri, comunicate de presă, scheme de joc, preţuri variante de joc ş.a.).", se arată în comunicatul Loteriei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici