Avertisment pentru şoferi: carosabil parţial umed pe mai multe şosele din ţară

Centrul Infotrafic transmite, luni, că pe şoselele din mai multe zone ale ţării se circulă în condiţii de carosabil umed, cu precipitaţii pe alocuri, vizibilitate bună şi valori de trafic în creştere la intrările în marile municipii.

166 afișări
Imaginea articolului Avertisment pentru şoferi: carosabil parţial umed pe mai multe şosele din ţară

Avertisment pentru şoferi: carosabil parţial umed pe mai multe şosele din ţară

Pe DN 24B, în zona localităţii Târzii, judeţul Vaslui, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar de transport persoane. În urma impactului a rezultat o victimă din autoturism, evaluată medical la faţa locului. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetărilor.

Iar în judeţul Caraş-Severin, pe DN 6, între localităţile Domaşnea şi Teregova, 3 autocamioane au rămas în pană pe sensul de mers Băile Herculane către Caransebeş. Circulaţia rutieră este restricţionată pe acest sens şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

La nivelul ţării se circulă în general pe un carosabil parţial umed, cu precipitaţii pe alocuri, vizibilitate bună şi valori de trafic în creştere la intrările în marile municipii.

Astăzi, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor executa lucrări, după cum urmează:

1. Judeţul Mureş: DN 14, km. 88 - 89, loc. Sighişoara, se vor executa lucrări de tăiere a arborilor care prezintă pericol pentru siguranţa participanţilor la trafic. Circulaţia rutieră se închide/deschide în reprize de câte 20 minute, dirijată de piloţi de trafic.

2. Judeţul Gorj: DN 66, km. 94 - 121, loc. Bumbeşti-Jiu, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 - 17:00, au loc lucrări de ranguire versanţi. Traficul se va desfăşura în mod similar, tot în reprize de închidere a câte 20 de minute.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenţie, reducând viteza în mers, să se asigure foarte bine la schimbarea benzii de deplasare, să evite manevrele riscante şi să păstreze o distanţă corespunzătoare între vehicule, care să le permită să frâneze în condiţii de siguranţă”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici