Avertizare cu cod galben, de frig, pentru toată ţara

Ministerul Mediului a transmis, duminică, o atenţionare meteorologică cod galben către toate prefecturile din ţară, anunţând că luni şi marţi vremea se va răci accentuat, temperaturile fiind cu 8-10 grade sub cele normale, şi vor fi precipitaţii mixte.

2 afișări
Imaginea articolului Avertizare cu cod galben, de frig, pentru toată ţara

Avertizare cu cod galben, de frig, pentru toate judeţele

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând de luni, ora 00.00 şi până marţi, ora 21.00, vremea se va răci accentuat în toată ţara, devenind deosebit de rece pentru începutul lunii noiembrie.

În cursul zilei de luni vor fi precipitaţii temporare, mai ales sub formă de ninsoare în Transilvania şi Moldova şi sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în regiunile sudice. Vântul va prezenta intensificări în regiunile estice şi sud-estice, iar la munte va ninge viscolit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici