Avertizare de furtună pentru Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi seară o avertizare ce vizează Bucureştiul, aşteptându-se ca în intervalul 18.35 - 20.00 să plouă torenţial, chiar cu grindină şi fulgere, iar vântul să bată în rafale "cu aspect de vijellie".

1017 afișări
Imaginea articolului Avertizare de furtună pentru Bucureşti

Avertizare de furtună pentru Bucureşti (Imagine: Andreea Blanatui/Mediafax Foto)

Avertizarea emisă marţi este una de tip "nowcasting", ceea ce înseamnă că vizează fenomene de intensitate care se produc local într-un timp foarte scurt. Ea este valabilă marţi seară, între orele 18.35 si 20.00, în Bucureşti.

"Se vor semnala: descărcări electrice, intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni, averse cu caracter torenţial", scriu meteorologii în textul avertizării.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici