Avertizare meteo | Cod galben de vijelii în 9 judeţe. Rafalele vor depăşi 65 km/h

Meteorologii au emis, vineri, avertizări cod galben de vânt puternic pentru 9 judeţe din Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Rafalele vor depăşi 65 de kilometri la oră.

5690 afișări
Imaginea articolului Avertizare meteo | Cod galben de vijelii în 9 judeţe. Rafalele vor depăşi 65 km/h

Avertizare meteo | Cod galben de vijelii în 9 judeţe. Rafalele vor depăşi 65 km/h

Potrivit meteorologilor, este cod galben de vânt puternic până la ora 11.00 în judeţele Argeş, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa, Constanta, Tulcea, Olt şi Dolj.

Judeţul Caraş-Severin este sub avertizare până la ora 12.00.

Se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală, temporar 55 - 65 km/h, iar în Caraş-Severin la munte vitezele la rafală vor atinge temporar 80-90 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Taguri:
cod galben,
vânt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici