AVERTIZARE METEO: Descărcări electrice, grindină, vijelii în trei judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de precipitaţii, descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie valabilă până la ora 18:00 în trei judeţe.

1478 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Descărcări electrice, grindină, vijelii în trei judeţe

AVERTIZARE METEO: Descărcări electrice, grindină, vijelii (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Între orele 15:45 - 17:45, în sudul judeţului Bihor se vor produce cantităţi de precipitaţii care vor depăşi 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi medii, descărcări electrice, intensificări de vânt ce pot lua şi aspect de vijelie.

Între orele 16:00 - 18:00, în nordul judeţului Ilfov şi sudul judeţului Prahova, inclusiv zona municipiului Ploieşti, vor cădea cantităţi de precipitaţii ce pot depăşi izolat 25 l/mp, se vor produce descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici