AVERTIZARE METEO: Ninsoare şi viscol în sud şi sud-est până vineri dimineaţă. Polei în zona litoralului

Meteorologii informează că de joi la ora 14.00 până vineri dimineaţă va ninge în sudul şi sud-estul ţării, în zona litoralului urmând să se formeze polei.

2747 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Ninsoare şi viscol în sud şi sud-est până vineri dimineaţă. Polei în zona litoralului

AVERTIZARE METEO: Ninsoare şi viscol în sud şi sud-est până vineri dimineaţă. Polei în zona litoralului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

De joi la ora 14.00 până vineri la ora 8.00 va ninge pe arii relativ extinse în sudul şi sud-estul ţării, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 - 60 de kilometri pe oră, în special în Muntenia şi Dobrogea, viscolind temporar ninsoarea, potrivit informării postate pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În zona litoralului precipitaţiile vor fi mixte şi se va semnala polei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici