AVERTIZARE METEO: Vânt puternic în 20 de judeţe

Meteorologii au avertizat că în 20 de judeţe ale ţării va fi vânt puternic, care va atinge la rafală viteze de 70-80 de kilometri pe oră şi, izolat, 90 de kilometri pe oră.

1692 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Vânt puternic în 20 de judeţe

AVERTIZARE METEO: Vânt puternic în 20 de judeţe (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Potrivit avertizărilor nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, sâmbătă, până la ora 20.00, în zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău vor fi intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi local, la rafală, 70 - 80 de kilometri pe oră şi izolat 90 de kilometri pe oră.

Tot până la ora 20.00 va fi vânt puternic, cu viteze de până la 60 de kilometri pe oră şi izolat de peste 75 de kilometri pe oră, şi în judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Botoşani, Iaşi ,Vaslui, Galaţi, Brăila, Ialomiţa şi Călaraşi.

De asemenea, avertizarea de vânt puternic a fost emisă, până la ora 17.00, şi pentru zona Dobrogea şi judeţele Sibiu, mai ales jumătatea sudică, inclusiv municipiul Sibiu şi zona montană, Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Bihor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici