Avertizarea COD GALBEN de vânt puternic, prelungită în 17 judeţe

Avertizarea cod galben de vânt puternic a fost prelungită în 17 judeţe, până sâmbătă, la ora 17.00, vântul având intensificări în regiunile estice, cu viteze ce vor depăşi la rafală 60 - 75 de kilometri pe oră şi local în cele sud-vestice, cu viteze de 55 - 60 de kilometri pe oră.

1298 afișări
Imaginea articolului Avertizarea COD GALBEN de vânt puternic, prelungită în 17 judeţe

Avertizarea COD GALBEN de vânt puternic, prelungită în 17 judeţe (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Cele 17 judeţe în care a fost extinsă avertizarea cod galben de vânt puternic sunt: Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Mehedinţi, Dolj şi Olt. 

Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, sâmbătă, până la ora 17.00, vântul va mai avea intensificări în regiunile estice, cu viteze ce vor depăşi la rafală 60 - 75 de kilometri pe oră şi local în cele sud-vestice, cu viteze de 55 - 60 de kilometri pe oră.

În zona montană înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor mai fi rafale de peste 100 de kilometri pe oră.

În Moldova şi în nordul Dobrogei, vântul va mai avea viteze la rafală de până la 50 - 55 de kilometri pe oră, seara şi la începutul nopţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici