Avioanele Boeing 737 MAX, din nou pe cer. Blue Air a ridicat de la sol primul MAX din România

  • Boeing 737-8 MAX zboară şi în România.
  • Avioanele au reprimit permisiunea să zboare, după cele două accidente.
  • În cele două accidente au murit 346 de persoane.
720 afișări
Imaginea articolului Avioanele Boeing 737 MAX, din nou pe cer. Blue Air a ridicat de la sol primul MAX din România

Avioanele Boeing 737 MAX, din nou pe cer. Blue Air a ridicat de la sol primul MAX din România

Se întoarce Boeing 737 MAX. Blue Air a ridicat de la sol un Boeing 737-8 MAX, primul din România. Şi a mai comandat încă nouă.

Avioanele au reprimit permisiunea să zboare, după cele două accidente tragice de anul trecut, în care au murit 346 de oameni. Marius Mora este antreprenor şi călătoreşti mult în interes de business. 
 
Spune că nu crede în superstiţii şi nu ţine cont de istoria şi de denumirea avionului.
 
„Imaginează-ţi că atâta timp cât nu sunt atent cu ce marcă de avion călătoresc, cu siguranţă nu aş avea o problemă. Cred că ţine destul de mult şi de faptul că eu nu sunt aşa de panicos de fel şi nu aş avea nici cea mai mică problemă”, a spus Marius Mora, antreprenor.
 
La nivel global, au fost comandate 4.000 de avioane Boeing 737-8 MAX şi livrate 387. În Europa au ajuns 60. Zece urmează să fie ale noastre. Vom putea călători cu primul nou MAX ajuns în România spre Londra, Amsterdam, Barcelona şi Lisabona. 
 
„Pentru noi a fost foarte important să aducem aceste aeronave în flotă cât mai repede, pentru că , pe de o  parte ele sunt mult mai confortabile pentru pasageri, dar pe de altă parte aduc economii semnificative pentru combustibil. Fiindcă le-am negociat au fost foarte atractive pentru noi. R: cam cu cat fata de o negociere normala? Probabil, cel puţin 20-30%”, a afirmat Oana Petrescu, CEO Blue Air.
 
„Am mare încredere în avion. Deja s-au făcut foarte multe schimbări la acest avion, practic partea de soft este alta şi după zborul de azi pot să vă spun că este un avion extraordinar”, a precizat Dan Conderman, pilot.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici