Avionul aterizat de urgenţă pe Otopeni a decolat spre Ankara

Avionul aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni după ce doi pasageri au agresat un steward a decolat spre capitala Turciei, Ankara, la ora 21.55, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

341 afișări
Imaginea articolului Avionul aterizat de urgenţă pe Otopeni a decolat spre Ankara

Avionul aterizat de urgenţă pe Otopeni a decolat spre Ankara (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"În avionul cu 175 de pasageri sunt şi cei doi care au agresat stewardul, aceştia fiind sub escortă asigurată de aeroportul nostru, la cererea companiei aeriene", a mai spus Iordache.

Aeronava - un Boeing 737 al companiei Sun-Express, care zbura pe ruta Frankfurt (Germania)-Ankara - a cerut să aterizeze de urgenţă pe Otopeni în jurul orei 18.40.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului a precizat că stewardul şi doi pasageri de origine turcă, soţ şi soţie, au fost implicaţi într-o altercaţie în care însoţitorul de zbor a fost agresat.

După aterizare, stewardul a fost supus unui control medical de rutină, în urma căruia s-a constatat că este apt să continue cursa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici