Avionul militar Spartan, utilizat pentru a transfera la Bucureşti un copil cu arsuri pe 30% din corp

Un copil de 3 ani şi 11 luni, care a suferit arsuri cu lichid fierbinte pe aproximativ 30 % din suprafaţa corpului, a fost transferat cu un avion Spartan al Ministerului Apărării Naţionale de la Satu Mare în Capitală, pentru îngrijiri medicale, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

958 afișări
Imaginea articolului Avionul militar Spartan, utilizat pentru a transfera la Bucureşti un copil cu arsuri pe 30% din corp

Avionul militar Spartan, utilizat pentru a transfera la Bucureşti un copil cu arsuri pe 30% din corp

"La solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, noaptea trecută, MApN (Ministerul Apărării Naţionale - n.r.) a pus la dispoziţie un avion Spartan pentru transferul medical al unui copil de 3 ani şi 11 luni, care a suferit arsuri cu lichid fierbinte pe aproximativ 30 % din suprafaţa corpului", anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), pe Facebook.

Aeronava a preluat copilul în jurul orei 3.00 şi a încheiat misiunea marţi dimineaţă, în jurul orei 6.00.

Copilul a fost transportat de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Satu Mare cu o aeronavă, împreună cu mama sa, şi a primit îngrijiri medicale pe perioada transportului de la un echipaj medical din cadrul SMURD Bucureşti.

El a fost dus la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici