Avocaţii bucureşteni sunt aşteptaţi duminică să îşi aleagă conducerea

Avocaţii bucureşteni sunt aşteptaţi, duminică, să îşi aleagă conducerea, funcţia de decan al Baroului Bucureşti fiind vacantă din decembrie anul trecut, ca urmare a decesului lui Cristian Iordănescu.

27 afișări
Imaginea articolului Avocaţii bucureşteni sunt aşteptaţi duminică să îşi aleagă conducerea

Avocaţii bucureşteni sunt aşteptaţi duminică să îşi aleagă conducerea

Adunarea Generală a Baroului Bucureşti începe duminică, la ora 9.00, la Sala Palatului, în afara alegerilor pentru conducerea forului profesional urmând să fie luate în discuţie şi raportul privind activitatea din 2007, precum şi bugetul pentru acest an.

Consiliul Baroului Bucureşti a validat nouă candidaţi pentru funcţia de decan: Corin Dănescu, Ion Dragne, Sorin Maduţă Dinu, Gheorghe Piperea, Alexandru Mihai Tănăsescu, Ion Iordăchescu, Aurelian Pavelescu, Mircea Stănculescu şi Gabriel Stoian.

La Adunarea Generală a Avocaţilor vor fi luate în discuţie Raportul Consiliului Baroului Bucureşti privind activitatea din anul trecut, Raportul financiar-contabil şi Raportului Comisiei de cenzori privind activitatea financiar-contabilă din 2007.

Decanul Baroului Bucureşti, Cristian Iordănescu (51 de ani), a încetat din viaţă în 9 decembrie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde fusese internat ca urmare a unui accident vascular cerebral. Iordănescu fusese reales decan în iunie 2007.

În urma decesului, Baroul Bucureşti a declanşat procedura de ocupare a funcţiei după perioada de doliu de 40 de zile.

Baroul Bucureşti a contramandat alegerile pentru funcţia de decan stabilite pentru 29 martie, pentru că s-au admis contestaţiile depuse de trei avocaţi referitoare la regulamentul de organizare a Adunării Generale pentru alegerea decanului Baroului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici