BACALAUREAT 2011 - Ministrul Educaţiei despre rezultatele examenului, la Interviurile Gândul: Acum nu se mai poate obţine nimic prin şmecherie

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat la "Interviurile Gândul", că situaţia din acest an de la bacalaureat este una reală, asupra căreia a atras atenţia.

524 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2011 - Ministrul Educaţiei despre rezultatele examenului, la Interviurile Gândul: Acum nu se mai poate obţine nimic prin şmecherie

BACALAUREAT 2011 - Ministrul Educaţiei despre rezultatele examenului, la Interviurile Gândul: Acum nu se mai poate obţine nimic prin şmecherie (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Daniel Funeriu a declarat că pentru cei care au trecut, bacalaureatul a fost un succes, însă pentru cei care au picat, nu. "Pentru noi ca naţiune, cred că nu a fost nici un eşec, nici un succes. A fost şi este reflecţia realităţii. Am pus că rezultatele sunt oglinda societăţii noastre", a declarat Funeriu.

Ministrul Educaţiei a declarat că situaţia din acest an de la bacalaureat este una reală.

"Nu este normală, este reală. Nu este normal să ai 44% din elevi care iau bacalauratul. Calific situaţia de acum ca o situaţie anormală, dar asupra căreia am atras atenţia", a spus ministrul.

Urmăreşte interviul acordat de ministrul Educaţiei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici