BACALAUREAT 2011: Subiectele şi baremele la matematică şi istorie de la proba obligatorie a profilului

Subiectele aferente probei obligatorii a profilului din cadrul examenului naţional de bacalaureat au fost transmise şi preluate în condiţii de securitate de către toate cele 741 de centre de examen, informează, miercuri, Ministerul Educaţiei.

7370 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2011: Subiectele şi baremele la matematică şi istorie de la proba obligatorie a profilului

BACALAUREAT 2011: Subiectele la matematică şi istorie de la proba obligatorie a profilului (Imagine: Ana Poenariu/Arhiva Mediafax Foto)

Proba la examenul de bacalaureat 2011 a fost susţinută de aproximativ 210.000 elevi, diferenţiat, în funcţie de filieră, profil şi specializare.

SUBIECTELE LA ISTORIE

BAREMELE LA ISTORIE

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ M1

BAREMELE LA MATEMATICĂ M1

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ M2

BAREMELE LA MATEMATICĂ M2

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ M4

BAREMELE LA MATEMATICĂ M4

► Matematică - pentru profilul real din filiera teoretică, pentru toate profilurile din filiera tehnologică şi pentru profilul militar, respectiv pedagogic - specializarea învăţători-educatoare din filiera vocaţională

Istorie - pentru profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia specializării învăţători-educatoare

Ultima probă scrisă din această sesiune a examenului de bacalaureat - proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării se va desfăşura vineri.

Prima afişare a rezultatelor va avea loc duminică până la ora 16.00. În aceeaşi zi, între orele 16.00 - 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

Soluţionarea acestora se va realiza în perioada 5 - 7 iulie, iar afişarea rezultatelor finale are ca termen limită data de 8 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici