BACALAUREAT 2016. Subiectele de la proba de matematică şi istorie

BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA. Miercuri, 6 iulie, absolvenţii claselor a XII-a susţin proba obligatorie a profilului - matematică şi istorie.

9843 afișări
Imaginea articolului BACALAUREAT 2016. Subiectele de la proba de matematică şi istorie

BACALAUREAT 2016. Subiectele de la proba de matematică şi istorie

BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA. Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie specifică fiecărui profilul în parte: matematică şi istorie. Mediafax va organiza o emisiune live în care profesori de la cele mai prestigioase licee vor rezolva în direct subiectele primite de elevi. Imediat ce baremul va fi disponibil, Mediafax îl va publica integral, pentru ca elevii să afle dacă au rezolvat corect subiectele.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA.  În continuare, vineri va avea loc proba la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit, care se susţine la una din cele 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie sau economie. Afişarea rezultatelor se va face pe 12 iulie, la avizierele liceelor şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, până la orele 16:00, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, între orele 16:00 - 20:00. Rezultatele finale se vor publica în data de 16 iulie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA. Peste 137.000 de candidaţi vor susţine, în săptămâna 4-8 iulie, probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2016, potrivit datelor comunicate de Ministerul Educaţiei. În total, 137.344 de absolvenţi de clasa a XII-a din promoţia curentă, dar şi din promoţiile anterioare, s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat, care se vor susţine în 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educaţiei, lucrările vor fi corectate în 87 de centre de evaluare.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici