Bacău: Autobuz lovit în plin de un autoturism. Patru persoane, din care trei călători, fiind rănite

Un autobuz care făcea curse regulate de călători a fost lovit în plin, joi, de un autoturism condus de o femeie care a încercat neregulamentar să depăşească o căruţă pe o stradă din oraşul băcăuan Comăneşti, patru persoane, din care trei pasageri din autobuz, fiind transportate la spital.

164 afișări
Imaginea articolului Bacău: Autobuz lovit în plin de un autoturism. Patru persoane, din care trei călători, fiind rănite

Bacău: Autobuz lovit în plin de un autoturism. Patru persoane, din care trei călători, fiind rănite (Imagine: Shutterstock)

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţişti, accidentul a avut loc pe strada Moldovei, din oraşul Comăneşti, din cauza neatenţiei în conducere a unei şoferiţe de 44 de ani care a încercat să depăşească neregulamentar o căruţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ajunsă pe sensul opus de mers în timpul depăşirii, conducătoarea auto a intrat în plin într-un autobuz care circula regulamentar, susţin anchetatorii, pe banda sa de deplasare.

"În urma impactului, trei pasagere din autobuz, cu vârste cuprinse între 38 şi 55 de ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul de Urgenţă Moineşti, unde au beneficiat de îngrijiri medicale. De asemenea, la aceeaşi unitate medicală a ajuns şi conducătoarea auto, care a suferit diverse leziuni, rămânând internată", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele femeii de 44 de ani pentru vătămare corporală din culpă.

Acesta este al doilea accident din judeţul Bacău din ultimele două zile în care un autobuz este lovit în trafic de alt autovehicul, după ce, miercuri, un mijloc de transport în comun a fost lovit de un TIR. În urma evenimentului rutier, nouă călători au fost răniţi, unul dintre aceştia murind, joi, la spital, din cauza numeroaselor leziuni suferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici