Bacău: Avarie majoră la reţeaua de termoficare. Peste 3.500 de apartamente, fără căldură şi apă caldă

Peste 3.500 de familii din zona centrală şi de nord a municipiului Bacău au rămas fără căldură şi apă caldă, marţi, în urma unei avarii majore care a apărut la reţeaua de termoficare, remedierea defecţiunii necesitând două zile, perioadă în care populaţia nu va beneficia de cele două servicii.

207 afișări
Imaginea articolului Bacău: Avarie majoră la reţeaua de termoficare. Peste 3.500 de apartamente, fără căldură şi apă caldă

Bacău: Avarie majoră la reţeaua de termoficare. Peste 3.500 de apartamente, fără căldură şi apă caldă (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor societăţii Thermoenergy Group SA Bacău, avaria majoră a apărut pe strada Oituz, pe reţeaua de agent termic primar, după ce conducta a cedat din cauza vechimii şi a presiunii de pe conductă.

În consecinţă, societatea de termoficare a decis întreruperea furnizării agentului termic către 24 de puncte termice din zona centrală şi de nord a municipiului Bacău în vederea remedierii defecţiunii.

"În urma avariei, s-a sistat căldura şi apa caldă către un număr de 3.500 de apartamente din municipiu. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectaţi pentru disconfortul creat, dar este o situaţie independentă de voinţa noastră, remedierea defecţiunii neputându-se face decât prin întreruperea furnizării agentului termic", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SC Thermoenergy Group SA Bacău, Narcisa Antoneac.

Remedierea defecţiunii apărute pe strada Oituz la reţeaua de termoficare va dura două zile, perioadă în care populaţia nu va beneficia de apă caldă şi căldură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici