Bacău: Incendiu puternic la un service auto unde au explodat şapte tuburi cu oxigen, nu sunt victime

Un incendiu puternic, în timpul căruia şapte tuburi cu oxigen au explodat, a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, la un service auto din municipiul Bacău, pompierii acţionând cu şase autospeciale pentru stingerea flăcărilor, fără a exista victime.

404 afișări
Imaginea articolului Bacău: Incendiu puternic la un service auto unde au explodat şapte tuburi cu oxigen, nu sunt victime

Bacău: Incendiu puternic la un service auto unde au explodat şapte tuburi cu oxigen, nu sunt victime (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, incendiul a cuprins o hală de aproximativ 600 de metri pătraţi, situată pe strada Ivoare, în care funcţionau o staţie de efectuare a inspecţiei tehnice periodice (ITP) la maşini şi un atelier de confecţii metalice. În plus, în aceeaşi incintă exista şi o magazie de materiale în care se aflau depozitate 28 de tuburi cu oxigen, din care 18 pline, precum şi opt tuburi cu acetilenă.

Pentru lichidarea incendiului, pompierii au intervenit cu şase autospeciale.

"Intervenţia a durat trei ore şi s-a desfăşurat cu dificultate deoarece în interiorul atelierului erau depozitate acele tuburi de oxigen, din care şapte au explodat în timpul intervenţiei. În urma incendiului, au ars 600 de metri pătraţi din acoperişul halei industriale, cu destinaţia staţie ITP, atelier de confecţii metalice şi magazie de materiale diverse, aparatura specială din staţia ITP, utilaje şi materiale din atelierul de confecţii metalice şi magazie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, chiar dacă au existat acele explozii ale tuburilor cu oxigen", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Reprezentanţii ISU şi poliţiştii băcăuani au deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea cauzei producerii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici