Bacău: Paznic în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu bâtele de doi tineri prinşi la furat

Patru tineri cu vârste între 14 şi 18 ani, din localitatea băcăuană Racova, au fost arestaţi preventiv, luni seară, pentru tâlhărie calificată şi distrugere, după ce doi dintre aceştia au bătut cu bâtele un paznic care i-a prins la furat pe un şantier, victima ajungând în stare gravă la spital.

258 afișări
Imaginea articolului Bacău: Paznic în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu bâtele de doi tineri prinşi la furat

Bacău: Paznic în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu bâtele de doi tineri prinşi la furat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, bărbatul de 53 de ani a fost bătut cu bestialitate de doi dintre tineri în momentul în care i-a surprins pe toţi cei patru băcăuani la furat pe şantierul unei societăţi de construcţii din localitatea Racova, pe care victima îl păzea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În fapt, doi dintre tineri au reuşit să fure două bare metalice şi două bârne din lemn, pe care le-au transportat de pe şantier până în stradă, în timp ce ceilalţi doi băcăuani stăteau la pândă, supraveghind zona. Surprinşi de către paznic, aceştia au început să-l lovească cu bâtele şi bucăţi de scândură, lăsându-l pe bărbatul de 53 de ani în stare de inconştienţă.

"Ulterior, autorii au deposedat victima de un telefon mobil şi un ceas de mână, după care au distrus uşile de acces de la două barăci din respectivul şantier. În ceea ce priveşte pe paznicul agresat, acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Buhuşi, unde medicii l-au diagnosticat cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, comoţie cerebrală, traumatism toraco-posterior. Din cauza leziunilor suferite şi a stării grave în care se afla, bărbatul a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valerica Manole.

Reţinuţi iniţial de către poliţişti, cei patru tineri au fost prezentaţi la Parchet, respectiv Judecătoria Buhuşi, cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea şi, luni seară, au emis mandate de arestare preventivă pe numele tuturor celor patru tineri pentru o perioadă 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici