Bacău: Şase persoane rănite pe DN 2, în urma ciocnirii a două maşini

Şase persoane au fost rănite, marţi, pe drumul naţional DN 2, în judeţul Bacău, după ce două maşini s-au ciocnit din cauză că unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară în mers.

119 afișări
Imaginea articolului Bacău: Şase persoane rănite pe DN 2, în urma ciocnirii a două maşini

Bacău: Şase persoane rănite pe DN 2, în urma ciocnirii a două maşini (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Bogdan Vodă, de pe drumul naţional DN 2, după ce şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 36 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina aflată în faţa sa.

În consecinţă, tânărul din Comăneşti ani a intrat în plin cu maşina într-un autovehicul condus regulamentar de un sucevean în vârstă de 48 de ani.

"În urma impactului, cei doi conducători auto şi patru pasageri aflaţi în autovehiculele implicate în accident au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului în vârstă de 36 de ani pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici