Bacău: Tânăr rănit cu un pistol de un agent de pază al unei discoteci din Moineşti

Un tânăr în vârstă de 34 de ani a fost rănit, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, cu un pistol cu gaze, într-o discotecă din municipiul Moineşti, armă folosită de către agentul de pază al localului în urma unui conflict cu victima.

161 afișări
Imaginea articolului Bacău: Tânăr rănit cu un pistol de un agent de pază al unei discoteci din Moineşti

Bacău: Tânăr rănit cu un pistol de un agent de pază al unei discoteci din Moineşti (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău, agentul de pază al discotecii a folosit arma după ce tânărul de 34 de ani a încercat să intre în discotecă împreună cu fratele său, deşi localul fusese închis.

Cei doi fraţi au devenit agresivi şi au încercat să-l lovească pe agentul de pază, moment în care acesta din urmă a scos pistolul cu gaze iritant lacrimogene şi l-a folosit împotriva agresorilor, rănindu-l pe unul dintre aceştia la cap, potrivit poliţiştilor.

"În urma evenimentului, tânărul de 34 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Moineşti, unde a fost agresiv faţă de persoanlul medical, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, se fac cercetări pentru a se stabili dacă agentul de pază a folosit arma în condiţii legale, precum şi cu privire la actele de tulburare a liniştii şi ordinii publice săvârşite de către cei doi fraţi", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Pistolul cu gaze iritant lacrimogene a fost ridicat de către poliţişti, arma făcând parte din categoria celor neletale. Pistolul nu foloseşte proiectil, ci un jet de gaz iritant-lacrimogen.

Potrivit medicilor, tânărul de 34 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală imediat după ce a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, în momentul de faţă starea lui fiind stabilă, prognosticul medicilor băcăuani fiind favorabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici