Bagaj suspect pe o stradă din Sibiu. Intervin specialiştii SRI pentru controlul pirotehnic

Un bagaj suspect a fost semnalat vineri seara pe o stradă din Sibiu,. La faţa locului au ajuns forţe ale poliţiei, jandarmeriei şi ISU Sibiu, dar şi specialişti din cadrul SRI.

204 afișări
Imaginea articolului Bagaj suspect pe o stradă din Sibiu. Intervin specialiştii SRI pentru controlul pirotehnic

Bagaj suspect pe o stradă din Sibiu. Intervin specialiştii SRI pentru controlul pirotehnic

Potrivit IPJ Sibiu, o femeie a semnalat prin apel la 112 că pe trotuarul din faţa casei sale de pe strada G. Enescu din Sibiu se află un troler, abandonat.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje in vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei.

În paralel, a fost solicitată prezenţa specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

În sprijin, au fost dislocate forţe ale IJJ Sibiu şi ISU Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici