Băiat de 10 ani, găsit pe stradă în stare de inconştienţă, în comă alcoolică - VIDEO

Un băiat de zece ani din localitatea ieşeană Tomeşti se află internat în stare gravă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, fiind găsit pe stradă în stare de inconştienţă, medicii stabilind că minorul era în comă alcoolică de gradul 2.

50 afișări
Imaginea articolului Băiat de 10 ani, găsit pe stradă în stare de inconştienţă, în comă alcoolică - VIDEO

Băiat de 10 ani, găsit pe stradă în stare de inconştienţă, în comă alcoolică - VIDEO

Copilul a fost găsit, luni seară, căzut pe stradă, iar o persoană care a trecut prin zonă a alertat imediat Serviciul de Ambulanţă. Băiatul a fost transportat imediat la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, iar potrivit medicilor el avea la internare o alcoolemie de 2.18 grame la mie, fiind în comă alcoolică de gradul doi.

Mama copilului a declarat că fusese plecată de acasă pentru a rezolva nişte probleme şi că nu şi-a închipuit că băiatul va găsi sticlele cu băutură depozitate în cămară.

Medicii ieşeni susţin că, dacă nu ar fi fost adus la timp la spital, băiatul risca să moară.

"Copilul a fost găsit în stradă de către trecători. În urma investigaţiilor, a reieşit că băiatul avea o alcoolemie în sânge de 2,18 grame la litru. A fost stabilizat, iar deocamdată evoluţia sa este bună", a declarat presei medicul Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Maria" din Iaşi.

Băiatul se află internat la Clinica de Toxicologie, fiind supravegheat în permanenţă de către medici.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici