Băiat de 16 ani mort, după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul a fugit de la locul accidentului

  • Un băiat în vârstă de 16 ani a fost lovit mortal în localitatea vrânceană Năneşti.
  • Şoferul care a produs accidentul fugind de la faţa locului.
  • Anunţul a fost făcut, luni seara, de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vrancea.
1990 afișări
Imaginea articolului Băiat de 16 ani mort, după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Un băiat de 16 ani ani a murit după ce a fost lovit de o maşină

„În această seară (luni - n.red.), ora 18.50, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Năneşti, în zona staţiei de salvare, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului şi pentru tragerea sa la răspundere penală. Facem un apel către toţi cetăţenii care au informaţii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de poliţie”, a transmis, luni seara, Poliţia Vrancea.

Băiatul nu a mai putut fi transportat la spital, întrucât a fost declarat decesul acestuia de către personalul de pe ambulanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici