Băieţel de şapte ani, în comă după ce maşina condusă de mama lui a căzut într-o râpă. Copilul a fost adus la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală

Un copil de şapte ani a ajuns, marţi, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, în comă profundă, după ce maşina condusă de mama sa a derapat şi a căzut într-o râpă, pe drumul care leagă municipiul Sibiu de staţiunea Păltiniş.

911 afișări
Imaginea articolului Băieţel de şapte ani, în comă după ce maşina condusă de mama lui a căzut într-o râpă. Copilul a fost adus la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală

Băieţel de şapte ani, în comă după ce maşina condusă de mama lui a căzut într-o râpă. Copilul a fost adus la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Copilul a fost adus marţi seară în Capitală, cu un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Bogdan Opriţa.

Elicopterul SMURD care l-a adus pe băiat de la Spitalul Judeţean Sibiu a ajuns, marţi seară, pe Aeroportul Băneasa.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu dilacerare cerebrală şi este în comă, fiind dus la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Băiatul a ajuns, marţi, la Spitalul Judeţean Sibiu, în comă profundă, după ce maşina condusă de mama sa a derapat şi a căzut într-o râpă, pe drumul care leagă municipiul Sibiu de staţiunea Păltiniş.

"În maşina se afla o familie - mama, tata şi un copil de şapte ani. Femeia se afla la volan şi urca spre Păltiniş, iar într-o curbă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de 10-15 metri", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, adulţii au ieşit singuri din maşină şi nu a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare. Medicii SMURD le-au acordat primul ajutor la faţa locului şi au constatat că băiatul de a suferit multiple traumatisme la cap, fiind în comă profundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici