Balustrada unui pod s-a prăbuşit peste şosea, la ieşirea din Buzău spre Brăila. Construcţia, expertizată anul trecut

Balustrada unui pod s-a prăbuşit peste şosea, la ieşirea din Buzău spre Brăila. Nu s-au înregistrat victime, potrivit primarului din Buzău, Constantin Toma.

4610 afișări
Imaginea articolului Balustrada unui pod s-a prăbuşit peste şosea, la ieşirea din Buzău spre Brăila. Construcţia, expertizată anul trecut

Pod prăbuşit peste şosea, la ieşirea din Buzău spre Brăila. Nu sunt victime

Primarul din Buzău, Constantin Toma, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a cedat structura de rezistenţă din cauza vechimii.

„Practic a picat balustrada, partea pietonală. Din fericire nu a fost nimeni rănit, pe sub acest pod trec zilnic foarte multe autoturisme. Am avut noroc”, a spus edilul.

Circulaţia este blocată „pentru că nu ştiu ce se întâmplă, să nu se întâmple ceva grav. Experţii sunt aici”, a adăugat Constantin Toma.

Balustrada a căzut pe o distanţă de aproximativ 50 de metri.

Podul a fost expertizat anul trecut.

Taguri:
pod,
prăbuşire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici