Bărbat acuzat că a împuşcat persoana care plimba câinii lui Lady Gaga, eliberat din greşeală

Un bărbat acuzat că a împuşcat şi rănit grav persoana care plimba câinii lui Lady Gaga şi i-a furat cei doi buldogi francezi a fost eliberat din închisoare din greşeală.

251 afișări
Imaginea articolului Bărbat acuzat că a împuşcat persoana care plimba câinii lui Lady Gaga, eliberat din greşeală

Bărbat acuzat că a împuşcat persoana care plimba câinii lui Lady Gaga, eliberat din greşeală

James Howard Jackson era reţinut pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat dintr-o închisoare din Los Angeles „din cauza unei erori administrative", a anunţat un departament al şerifului, citat de Sky News.

Tânărul de 19 ani este acum căutat de biroul de infracţiuni majore.

Procurorii spun că Jackson şi alţi doi presupuşi membri ai bandei erau, pe 24 februarie anul trecut, în căutare de buldogi francezi scumpi pe care să-i fure. Apoi l-au reperat, urmărit şi atacat pe Ryan Fischer în timp ce acesta plimba câinii lui Lady Gaga.

În timpul luptei violente, Fischer a fost lovit şi apoi împuşcat într-un atac filmat de camera de supraveghere a unei case din apropiere, spun procurorii.

Înregistrarea video l-a arătat pe Fischer strigând "Oh, Doamne! Am fost împuşcat!", "Ajutaţi-mă!" şi "Sângerez la piept!".

În urma acestui incident dramatic, Fischer şi-a pierdut o parte dintr-un plămân.

Reacţionând la eliberarea greşită a lui Jackson, Fischer a declarat pentru KABC-TV: „deşi sunt profund îngrijorat de evenimentele care au dus la eliberarea sa, sunt încrezător că forţele de ordine vor corecta eroarea. Îi cer lui Jackson să se predea, astfel încât rezolvarea agresiunii să îşi urmeze cursul, indiferent de rezultatul pe care instanţele îl vor stabili".

Câinii lui Gaga au fost înapoiaţi la două zile după ce au fost furaţi de către o femeie care a susţinut că i-a găsit legaţi de un stâlp.

Gaga, care a devenit celebră cu hituri internaţionale precum Poker Face şi Bad Romance, se afla la Roma pentru a filma un film în momentul incidentului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici