Bărbat bănuit de braconaj cinegetic, prins în flagrant

Un bărbat bănuit de braconaj cinegetic a fost prins în flagrant de poliţiştii tulceni.

1257 afișări
Imaginea articolului Bărbat bănuit de braconaj cinegetic, prins în flagrant

Bărbat bănuit de braconaj cinegetic, prins în flagrant

Poliţiştii Seviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Tulcea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, au efectuat cercetări pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracţiunea de braconaj cinegetic în Parcul Naţional Munţii Măcinului. În cadrul acţiunii au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie.

Astfel, a fost descoperit un bărbat, de 47 de ani, care ar fi săvârşit fapte de braconaj, în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, din judeţul Tulcea.

Arma, muniţia şi exemplarul de vânat au fost ridicate în vederea extinderii cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală, fără drept, au explicat poliţiştii.

De la domiciliul acestuia au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, precum: 41 kg carne de vânat - specia cerb, 7 exemplare de pasăre vânat, o armă de vânătoare, deţinută legal, 10 cartuse de vânătoare, 371 cartuse de diferite calibre, 2 aparate de pescuit electric şi 8 plase de pescuit interzise de lege.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici