Bărbat băut, prins când conducea cu o viteză de 131 de kilometri pe oră, în municipiul Bacău

Un bărbat de 42 de ani a fost surprins de aparatul radar când conducea un autoturism cu o viteză de 131 de kilometri pe oră în municipiul Bacău, poliţiştii constatând că şoferul consumase alcool, astfel că i-au reţinut permisul de conducere şi i-au deschis dosar penal.

557 afișări
Imaginea articolului Bărbat băut, prins când conducea cu o viteză de 131 de kilometri pe oră, în municipiul Bacău

Bărbat băut, prins când conducea cu o viteză de 131 de kilometri pe oră, în municipiul Bacău

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, un bărbat a fost prins în trafic, luni seară, pe Calea Republicii din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 131 de kilometri pe oră, depăşind astfel limita legală în localitate cu peste 80 de kilometri pe oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii l-au oprit pe şofer, iar în momentul legitimării acestuia au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică, astfel că l-au testat cu aparatul etilotest.

"În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, aparatul a indicat o valoare de 0,78 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău în vederea recoltării de mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii i-au reţinut bărbatului permisul şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici