Bărbat, căutat de autorităţile judiciare austriece pentru zece furturi, prins în Hunedoara

Un bărbat, căutat de autorităţile judiciare din Austria pentru zece furturi din magazine, a fost prins joi în Hunedoara, informează Poliţia Română.

120 afișări
Imaginea articolului Bărbat, căutat de autorităţile judiciare austriece pentru zece furturi, prins în Hunedoara

Bărbat, căutat de autorităţile judiciare austriece pentru zece furturi, prins în Hunedoara (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Joi, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara şi Poliţiei municipiului Hunedoara l-au depistat, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, pe Rusalim T., de 32 de ani, din Hunedoara, pe numele căruia autorităţile din Austria au emis, în data de 10 aprilie, un mandat european de arestare, precizează sursa citată.

Bărbatul e cercetat pentru săvârşirea a peste zece infracţiuni de furt comise în unităţi comerciale.

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici