Bărbat condamnat pentru infracţiuni sexuale în Spania, prins cu aplicaţia E-DAC în Bihor

Un bărbat condamnat la închisoare pentru infracţiuni sexuale în Spania a fost prins duminică în Bihor, cu ajutorul aplicaţiei E-DAC, lansată de MAI cu ocazia aderării la Schengen.

247 afișări
Imaginea articolului Bărbat condamnat pentru infracţiuni sexuale în Spania, prins cu aplicaţia E-DAC în Bihor

Bărbat condamnat pentru infracţiuni sexuale în Spania, prins cu aplicaţia E-DAC în Bihor

Potrivit IJJ Bihor, este prima depistare a jandarmilor bihoreni cu ajutorul aplicaţiei E-DAC. Astfel, un bărbat condamnat pentru infracţiuni sexuale a fost descoperit duminică de jandarmi.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii contra libertăţii şi integrităţii sexuale pe teritoriul Spaniei.

Jandarmii l-au depistat pe bărbat în timp ce consuma băuturi alcoolice pe malul unui râu din Oradea. Acesta a fost legitimat şi verificat în bazele de date, prin intermediul noii aplicaţii informatice E-DAC.

Bărbatul a fost predat de jandarmi autorităţilor competente, în vederea luării tuturor măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici