Bărbat din Capitală dus la spital, după ce câinele său, speriat de petarde, l-a atacat. Ce s-a întâmplat cu animalul

Un bărbat din Capitală a ajuns la spital în a doua zi de Crăciun după ce câinele său, speriat de exploziile petardelor, l-a atacat şi i-a provocat mai multe răni la picioare. Poliţiştii locali au ajutat la capturarea animalului, care se află acum la un adăpost.

5228 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Capitală dus la spital, după ce câinele său, speriat de petarde, l-a atacat. Ce s-a întâmplat cu animalul

Sursa FOTO: Pixabay

În a doua zi de Crăciun, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei Locale Bucureşti a contribuit la capturarea unui câine care îşi atacase propriul stăpân.

„Animalul tocmai fusese scos la plimbare când, din cauza exploziilor unor petarde, şi-a schimbat atitudinea: a sfâşiat pantalonii stăpânului şi i-a provocat acestuia mai multe răni la picioare. Din cauza muşcăturilor şi a comportamentului agresiv al câinelui, proprietarul acestuia s-a speriat şi a cerut imediat ajutor prin telefon.

La faţa locului a sosit o ambulanţă care nu a putut interveni - câinele era agitat şi încerca, încă, să-şi atace stăpânul”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Echipajul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti a intervenit, alături de membrii ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor), pentru capturarea animalului.

După ce patrupedul a fost prins, stăpânul a fost preluat şi transportat la spitalul Bagdasar Arseni pentru îngrijiri medicale. Câinele a fost dus la un centru ASPA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici