Bărbat din Iaşi, la un pas de a comite un gest extrem. Ce a vrut să facă, după ce a incendiat din greşeală o încăpere

  • Un bărbat de 46 de ani din localitatea ieşeană Scobinţi a vrut să se spânzure cu o sârmă.
  • Şi-a dat seama că şi-a incendiat o încăpere, în timp ce aprindea focul şi fuma.
  • Acesta are arsuri grave, fiind internat în spital.
839 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Iaşi, la un pas de a comite un gest extrem. Ce a vrut să facă, după ce a incendiat din greşeală o încăpere

Bărbat din Iaşi, la un pas de a comite un gest extrem. Ce a vrut să facă, după ce a incendiat din greşeală o încăpere

Bărbatul de 46 de ani a fost internat în Clinica de Chirurgie Plastică a Spitalului Spiridon, cu arsuri de gradele I, II şi III.

Incidentul a avut loc în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică. Atunci, bărbatul a încercat să aprindă în gospodărie nişte vreascuri, a turnat benzină şi le-a aprins în timp ce îşi aprindea o ţigară şi a luat foc. Flăcările au cuprins şi o anexă a locuinţei sale.

O autospecială de stingere a secţiei de pompieri din Târgu Frumos a fost trimisă pentru a stinge flăcările.

„Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din Scobinţi, cu arsură prin flacără deschisă în zona feţei, de grade I, II şi III. A luat foc anexa, a venit poliţia, iar domnul s-a speriat şi a încercat să se spânzure cu o sârmă. Este internat în Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului Sfântul Spiridon", a declarat presei Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici