Bărbat din Maramureş, prins la frontieră cu o maşină plină de ţigări de contrabadă, dar fără permis

Un bărbat din Maramureş a fost prins de poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei, cu aproape 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă, de provenienţă ucraineană, în maşină, acesta intenţionând să le comercializeze pe piaţa neagră. Bărbatul nu avea permis de conducere.

419 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Maramureş, prins la frontieră cu o maşină plină de ţigări de contrabadă, dar fără permis

Bărbat din Maramureş, prins la frontieră cu o maşină plină de ţigări de contrabadă, dar fără permis

Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliţia de Frontieră, în timpul unor misiuni de supraveghere şi control la frontiera de stat, au identificat în trafic, un autoturism înmatriculat în România, care circula cu viteză, pe DN19, spre localitatea Sighetu Marmaţiei. La observarea patrulei poliţiei de frontieră, maşina a virat brusc pe o stradă laterală, fiind urmărită de poliţişti.

În scurt timp, oamenii legii au reuşit oprirea maşinii şi reţinerea şoferului.

„În interiorul maşinii au fost observate mai multe colete cu ţigări. (…) Conducătorul auto a fost identificat ca fiind cetăţeanul român Mihai C., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, iar în urma inventarierii coletelor din maşină, s-a constatat că acestea conţin 6.750 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 79.000 lei. Totodată, pe timpul cercetărilor, s-a constatat că maramureşeanul nu deţinea permis de conducere valabil”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici